Taal:
De eerste Propeller Clock is verzonnen door Bob Blick. Daarna zijn veel mensen hem na gaan maken en verbeteren. Ik kwam deze klok ook toevalig tegen op het internet en besloot om er ook een te gaan maken. Ik moet wel zeggen dat ik heel veel hulp heb gehad van Henk Soubry en Chester Lowrey. Ga eens kijken op hun pagina.

De klok die ik nagebouwd heb is geheel verzonnen door Henk Sourbry. Ik heb vrij veel propeller klokken op internet bekeken, en vond deze het slimste in elkaar zitten, natuurlijk ook het moeilijkst.

Ten eerste wordt er gebruikt gemaakt van een soort trafo om spanning op het draaiende gedeelte te krijgen. Dat leek me makkelijker te maken als iets met sleepringen.

Verder vond ik het afstandbedienings gedeelte wel leuk, dit om de klok gelijk te zetten, aan en uit te schakelen en te schakelen tussen de verschillende modes.
Dus als je hem ook na wil bouwen kijk dan ook even op de pagina van Henk, propeller clock on a mirror. Henk heeft ook een forum waar je je vragen en problemen kan bespreken.
---